Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100608 Library:30303 in /home/romein21/domains/justabox.nl/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1633
Wijnverpakking en Wijndozen met eigen design | Justabox
Home / Designers

Designers

Designers

Just a Box werkt samen met professionele ontwerpers die uitgebreide ervaring hebben met de ontwerpmogelijkheden van uw wijn- of champagnebox.

We stellen ze graag aan u voor

Foto Lydia PeesLydia Pees heeft ruim 20 jaar ervaring met de productie van animaties, leaders en grafische vormgeving voor televisie en bedrijfsleven. Zij was in het verleden verantwoordelijk voor de vormgeving van het NOS (Journaal, jeugdjournaal en Studio Sport) en bedrijfsfilms voor o.a. Defensie en Nikon. Nu,als zelfstandig ondernemer, is zij gespecialiseerd in het creëren van huisstijlen, ontwerp en productie. Haar werk wordt toegepast op alle denkbare dragers. “Het ontwerpen van de themaboxen voor Just a Box is het creëren van kunstwerken. Iedere box is opnieuw een uitdaging en levert een mooi resultaat op”.

 

Foto IvoAls ik een Justabox ontwerp, wil ik een boodschap overbrengen, communiceren.  De gebruikte teksten en beelden moeten niet alleen mooi zijn, maar ze moeten gevoelens oproepen, je meenemen naar een ander plekje, naar dat ene moment of naar die leuke herinnering. Natuurlijk gaat het bij een wijndoos vooral om de binnenkant, maar als ik de buitenkant van een Justabox mag vullen, wil ik dat het raakt, dat de inhoud nog lekkerder wordt en de ontvanger geniet van een prachtig geschenk.

Ivo Dekkers, creatief

 


Sinds 2016 ontwerp ik wijndozen en andere creatieve verpakkingen voor Just a Box. Elke keer weer de leuke uitdaging om binnen de grenzen van een verpakking de uitstraling en meerwaarde voor de klant toe te voegen.

Maar dat doen we graag, want het resultaat is geweldig!
Kamiel Koudijs  – Tilburg